Trabzonspor, Galatasaray derbisine yaşam koçu ile hazırlanıyor

Süper Lig'de aldıkları üst üste yenilgiler sonrasında kazandıkları Kayserispor maçıyla yükselişe geçen Trabzonspor'da yaşam koçu, bordo mavili ekibi Galatasaray derbisine hazırlıyor.

Trabzonspor'un yaşam koçu, bordo mavili takımın İstanbul’da pazar günü oynayacağı Galatasaray maçından galibiyetle ayrılacağını söyledi.

'Bir takım olduklarını hatırlattım'

AMK'nın haberine göre Trabzonspor’un Kayserispor karşısında 2-1 kazandığı maç öncesi takıma yaşam koçluğu yapan Ömer Çam, “Bu desteği ilk olarak 1461 Trabzon’da uyguladık. Ardından Teknik Direktör Hami Mandıralı benimle temasa geçti. Sürekli teknik adam ve oyuncu değiştiriliyor. Oyuncularda motivasyon düşüklüğü vardı. Bir takım olduklarını hatırlattım. ‘Stresi yönetirseniz basamak, yönetemezseniz yük olur’ dedim. İki gün oyuncularla eğitim yaptık. Üçüncü gün maçı kadroda olmayan futbolcularla seyrettim ve galibiyet geldi” dedi.

“Hikayeyi yeniden yazın”

Bordo-mavililerin yaşam koçu, “Oyunculara bu hikayeyi yeniden yazmalarını söyledim. Hikaye Kayserispor karşısında başladı. Hafta sonu da takımın yanına gideceğim. Trabzonspor’daki bu olumlu hava sürecek ve Galatasaray’ı yenecekler. Eğitim verdiklerim arasında en çok Erkan’ın etkilendiğini gördüm. Onur ile de takım liderliği konusunda daha etkin olması konusunda konuştum. Takıma galibiyet hediyesi olarak, kitabımı özel not yazarak dün gönderdim” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray - Trabzonspor maçını Deniz Ateş Bitnel yönetecek

Spor Haberleri