Trabzonspor Erkan Zengin'in sözleşmesini feshetti

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Erkan Zengin'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

TRT Spor'un son dakika haberine göre Trabzonspor Erkan Zengin'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Erkan kulüpten alacağı 1 milyon 100 Bin Euro’dan vazgeçerek kulüple yollarını ayırdı.

‘Sezon sonuna kadar takımda devam etmek istiyorum’ şeklinde istekte bulunan Erkan Zengin’e yönetimden olumsuz cevap geldi ve Bordo Mavili ekiple yıldız ismin yolları ayrılmış oldu.

BU SEZON 53 MAÇTA 4 GOL ATTI

Erkan Zengin, Trabzonspor formasıyla çıktığı 53 maçta 4 gol atıp 10 asist yaptı ancak Eskişehirspor'daki performansının çok altında kaldı. Ayrıca bu sezon 25 maçta 3 gol atıp 3 asist yaparken maç başı 0,4 isabetli şut çekip girdiği ikili mücadelelerin %42'sini kazanabildi

AYRILIKLAR DEVAM EDECEK

Trabzonspor yönetimi Fenerbahçe maçı sonrası birçok yıldızıyla yollarını ayırmayı planlıyor. Onur Kıvrak, Mehmet Ekici ve Akakpo dışında üst düzey oyuncuların da önümüzdeki günlerle Bordo Mavili ekipten ayrılması bekleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonspor 25 yılın en kötü performansını ortaya koydu

Spor Haberleri