Trabzonspor eksik kadrosuyla İstanbul'a geldi

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, İstanbul'a eksik kadrosuyla gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bu sabah teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına kapalı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, saat 13.45’te tarifeli uçakla İstanbul’a hareket etti. Bordo mavililerde sakatlıkları bulunan Cardozo, Mehmet Ekici, Güray Vural, Okay ve Aytaç ile kırmızı kart cezalısı Douglas Franco İstanbul’a götürülmedi. Teknik direktör Hami Mandıralı’nın, Aytaç’ın sakatlığı nedeniyle Bosingwa’yı defansın önünde oynatmayı, sol beki ise Yusuf Erdoğan’a teslim etmeyi planladığı belirtildi.

121. randevu

Trabzonspor ile Galatasaray, yarın oynayacakları maçla birlikte 121’inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek yapılan 120 karşılaşmanın 38’ini bordo mavililer, 55’ini Galatasaray kazanırken, 27 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ligde yapılan 84 karşılaşmanın 26’sını Trabzonspor, 38’sini Galatasaray kazandı. 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında bordo mavililer 93 gol atarken kalesinde 111 gol gördü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Lucescu Trabzonspor'a gelirse Hami Mandıralı ne olacak?

Spor Haberleri