Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta UEFA yetkilileriyle görüşecek

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, önce UEFA yetkililerine FFP şartlarında geldikleri son durumu anlatacak. Ardından da şike sürecindeki gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak için kulübün yabancı avukatları ile görüşecek.

Sabah'ın haberine göre Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün İsviçre'ye giderek, UEFA yetkilileri ile bir araya gelecek.

UEFA yetkilileriyle görüşecek

Muharrem Usta burada kulübün FFP yüzünden men cezası almaması için hayata geçirdikleri projeleri yetkililere aktaracak. Futbolcu ödemelerinin düşürülmesi, gelirlerin artırılması ve FFP şartlarını yerine getirme yolunda atılan adımları anlatacak olan Başkan Usta, UEFA'dan süre talep edecek.

Usta bu görüşmeden sonra şike süreciyle ilgili fikir alışverişinde bulunmak için kulübün yabancı avukatları ile bir araya gelecek. Bordo-Mavili kulübün başkanı, EURO 2016 öncesi şike süreciyle ilgili bir sonuç çıkması konusunda da ısrarcı bir politika izleyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

PFDK Salih Dursun'a 3 maç ceza verdi

Spor Haberleri