Trabzonspor 4 yıllık yol haritasını UEFA'ya verdi

UEFA'ya savunma yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübün gelecek 4 yıllık yol haritasını yetkililere sunduklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın da yer aldığı 6 kişilik heyet, finansal fair play kriterleri konusundaki savunmasını UEFA yetkililerine sundu.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, "Çok iyi bir toplantı oldu. Başkanımız iyi bir sunum yaptı. Dürüst ve açıkça projelerimizi ve mali disiplini nasıl sağlayabileceğimizi anlattık. Kararın olumlu sonuçlanacağını inanıyorum." diye konuştu.

Toplantı öncesi konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, "Bugün Trabzonspor olarak savunmamızı vereceğiz. İyi bir hazırlık yaptık. Gelecek 4 yıl için Trabzonspor'un yol haritasını bugün paylaşmış olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

UEFA'nın değerlendirmeleri sonucunda Trabzonspor hakkında kararın açıklanacağını belirten Usta, "2-3 hafta içinde UEFA kararının çıkmasını bekleyeceğiz." bilgisini paylaşmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonlu yerel gazeteciler Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya tepki gösterdi

Spor Haberleri