Tomas Rosicky: Türkiye maçında oynamayacağım

Hırvatistan ile oynanan karşılaşmanın son dakikalarında arka adalesinden sakatlanan Tomas Rosicky, Çek Cumhuriyeti'nin 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanması nedeniyle mücadeleye devam ettiği için Türkiye maçında oynamayacağını açıkladı.

Hırvatistan ile oynanan karşılaşmanın son dakikalarında arka adalesinden sakatlanan Tomas Rosicky, Çek Cumhuriyeti'nin 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanması nedeniyle mücadeleye devam etmişti. Kendisini zorladığı için sakatlığının ilerlediğini belirten 35 yaşındaki futbolcu, Türkiye maçında oynayamayacağını açıkladı.

TEKNİK DİREKTÖR KARARINI VERMEDİ

Çek teknik direktör Pavel Vrba ise, takım doktorunun son raporunu bekleyeceğini ve Rosicky'nin durumunu Türkiye maçına kadar gözlemleyeceklerini söyledi.

Sezonun çok büyük bir bölümünü sakat geçiren Rosicky, bu sezon Arsenal formasıyla sadece Burnley ile oynanan Federasyon Kupası karşılaşmasında 20 dakika görev alabilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

EURO 2016'da Türkiye gruptan nasıl üçüncü çıkar?

Spor Haberleri