Tolunay Kafkas, Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirdi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirdi. Tolunay Kafkas, savunmada ufak tefek sorunları olduğunu söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 0-0 sona eren Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Tolunay Kafkas, savunmada ufak tefek sorunları olduğunu söylerken, gol yollarındaki sıkıntıyı da aşacaklarını dile getirdi.

İşte Tolunay Kafkas'ın maç sonu açıklamaları...

''Çok basit top kaybı olduğu zaman çok iyi çıkış yapamadık. Savunmada ufak tefek sorunlarımız olmasına rağmen iyiydik. Douglao'ya iki tane iğne yapmak zorunda kaldık. Birkaç savunma oyuncumuzun beklentilerin altında kalması bizi etkiledi. Oyun 0-0 bitti. İçerisinde bulunduğumuz bu durumda aldığımız puan iyi bir puan. Gol yemiyoruz, gol de atamıyoruz. Bu takım gol atar, benim ondan endişemiz yok. Mervan bizim için çok yetenekli, iyi bir oyuncu. Onu yeni kazandık. Sadece girdiğimiz pozisyonları gole çevirmekte biraz sıkıntılarımız var. Geliştireceğiz.''

''Ben oyuncunun gelişmine çok önem veren biriyim. Göreceksiniz Fatih de üzerine koyacak. Mervan da Caner de Kadir de iyi olacak. Bizim için bir sıkıntı olmaz. Ben daha iyisini isterim, bunu yapabilecek gücümüz var.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması öncesi İstanbul Valiliği kararını açıkladı
Trabzonspor kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile berabere kaldı: 0 - 0

Spor Haberleri