Tolga Zengin: İlk değil ikinci şampiyonluğum!

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kazandığı Osmanlıspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tolga Zengin, Trabzonspor ile 2010-2011 sezonunda da şampiyonluk kazandığı belirterek ikinci kez mutlu sona ulaştığını söyledi.

Beşiktaş'ın 2013-2014 sezonunda Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Tolga Zengin, Siyah-Beyazlılarla yaşadığı şampiyonlukla bir değil ikinci kez bu mutluluğu yaşadığını söyledi.

Bir basın mensubunun "İlk şampiyonluğunu kazandın. Ne düşünüyorsun?" sorusuna cevap veren Tolga, "İlk şampiyonluğum değil, ikinci şampiyonluğum. Size göre ilk olabilir. Bu arada bütün Trabzonspor taraftarlarına da selam olsun" ifadelerini kullandı.

Boyko ile birlikte performansının arttığı yönündeki bir söz üzerine, "Her şey bu takımın yararı için. Onun da emeği var, çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Oyuncu alınır, alınmaz, o bizim işimiz değil. Ben işimi yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Takımdaki geleceği ile ilgili görüşleri sorulan Tolga, "Çok farklı yansımalar oldu. Öndeyken, dezavantajlı gibi gösterildiğimiz noktalar oldu, ama Allah'a şükür cevabımızı verdik. Her şeyin anlam kazanması için burada kazanmamız gerekiyordu. Bu takımın bir parçası olmak çok keyifli, arkadaşlarımızla birlikte olmak inanılmaz keyifli. Çok güzel insanlar tanıdım. Çok güzel çocuklar hepsi. Benim kulübümle imza atmama gerek yok. Oturur, konuşuruz, çok problem değil" dedi.

2010-2011 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına giren Şenol Güneş yöntimindeki Trabzonspor, 82 puanla ligi ikinci sırada tamamlamış, aynı puana sahip Fenerbahçe ikili averajla şampiyon olmuştu. 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan şike davasında ise, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Sarı-Lacivertli kulübün lehine şike yaptığı suçlamasıyla yargılanmıştı. Dava 2015 yılında, Aziz Yıldırım'ın beraatiyle sonuçlanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonspor, Ersun Yanal ile iki yıllığına anlaştığını borsaya bildirdi
Şampiyon Beşiktaş'ın bayrağı İstanbul'da 3. köprüye asıldı
Trabzonspor Ersun Yanal'ı resmen duyurdu

Spor Haberleri