Whatsapp Web video nasıl indirilir? Whatsapp Web video indirme işlemleri

İletişim uygulaması olarak en çok kullanılan uygulamalardan biri olan WhatsApp dünyanın her yerinden kullanıcıya sahiptir. WhatsApp web üzerinden bilgisayarına video indirmek isteyen kişileri ne yapması gerektiği merak ediliyor. İşte WhatsApp web video indirme yöntemi…

Dünya üzerinde en çok kullanılan uygulamalardan biri olan WhatsApp farklı özellikleri ile de gündeme geliyor. Bilgisayar üzerinden WhatsApp'ı kullanan birçok kişi video indirmek isterken hangi adımların izlenmesi gerektiğini araştırıyor. WhatsApp web üzerinden video indirme yöntemlerini sizlerle paylaştık. İşte WhatsApp web video indirme yöntemi…

WHATSAPP WEB’DEN VİDEO NASIL İNDİRİLİR?

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp dikkat çeken özellikleriyle de gündeme geliyor. Geçtiğimiz yıllarda kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için WhatsApp web sürümünü piyasaya süren uygulama daha çok kullanıcıya ulaşmıştır. Bilgisayar üzerinden WhatsApp uygulamasını kullanan dizilerin bilgisayara video indirmek istedikleri zaman ne yapması gerektiği en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır.

Hem mobil uygulamasından hem de masaüstü yazılımından size gönderilen videoları indirmek mümkündür. WhatsApp web videolarını indirmek için öncelikle videonun tamamını yüklenmesini beklemelisiniz. Videoyu kapatıp tekrar açmanız durumunda yeniden yüklendiği için video indirme seçeneğini göremeyeceksiniz.


Video yükleme işlemi tamamlandıktan sonra indir seçeneği aktif hale gelecektir. İndir seçeneğini gördüğünüzde tıklayarak videoyu kolay bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Videonun büyüklüğü doğrultusunda kaydetme ekranı görünmesi biraz zaman alacaktır. Daha sonra videonun kaydedileceği yeri seçerek dosyanızı kolaylıkla indirebilirsiniz.

WHATSAPP DURUM VİDEOLARI NASIL İNDİRİLİR?

Whatsapp kullanan kişiler kişileri tarafından paylaşılan durum videolarını indirmek için hangi yöntemleri uygulayabilecekleri araştırmaktadır. Durum videolarını indirmek için gizli WhatsApp klasörüne girmeniz gerekir. Bu klasöre tıklayarak durum videolarını indirilmiş olduğunu göreceksiniz.

GİZLİ WHATSAPP KLASÖRÜ NEDİR, NEREDEDİR?

WhatsApp gizli klasörü ne olduğunu bilmeyen bir çok kişi konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Gizli WhatsApp klasörü telefonlarda otomatik olarak kaydedilen bir dosyadır. Gizli WhatsApp klasörü telefonlarınızda yer alan statuses adlı gizli klasör içerisinde bulunmaktadır. Telif sorunu olmaması nedeniyle bu görüntüler galerimizde kayıtlı tutulur.

Haberleri