Tahkim Kurulu Deniz Naki'nin 12 maçlık cezasını onadı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Amedspor'da Deniz Naki'ye verilen 12 maçlık cezayı Tahkim Kurulu onadı ve erteleme talebi de reddetti.

Tahkim Kurulu, Amed Sportif futbolcusu Deniz Naki'ye verilen 12 maçlık cezayı onadı. Erteleme talebini de reddetti.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "PFDK'ca Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün futbolcusu Deniz Naki'ye ideolojik propaganda yapması ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle FDT'nin 42/4., 35/4. ve 10/2. maddeleri uyarınca 12 resmi müsabakadan men ve 19.500.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile;
Kurulumuzun yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 102. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı anlaşıldığından 'yaptırımın ertelenmesi' talebinin reddine oybirliği ile (K.2016/45); Karar verilmiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Amedspor-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri
PFDK'dan Amedsporlu Deniz Naki'ye 12 maçlık men cezası

Spor Haberleri