Survivor'da Gönüllüler takımı belli oldu

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 kadrosu netleşmeye başladı.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu programda bu sezon yine nefesler utulacak. Reyting rekoru kıran Survivor yarışması 7 Şubat'ta ekranlara gelecek. 

Survivor 2016 ne zaman başlıyor?

Survivor 7 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlıyor. İnternet üzerinden gönüllüler için başvurular devam ederken, ünlü isimlerle de görüşmeler başladı. Survivor 2016 bu sene diğer yılların aksine erken başlayacak ve daha uzun sürecek. Program Ocak ayının son haftası ilk bölümüyle seyircisi ile buluşacak. TV8 ekranlarında olacak. 11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor için ünlü isimlerin adı geçiyor. Yarışma gelecek sene de Dominik Cumhuriyeti’nde yapılacak.

Survivor 2016 ünlüler kadrosu

Survivor 2016'da Ünlüler takımında yarışacak isimler belli oldu. İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan (Avatar Kaan), Ezgi Avcı, Serkan Ercan, Yunus Günçe, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Nagehan Karadere, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül rakipleriyle mücadele etmeye hazır.

Survivor 2016 Gönüllüler kadrosu

Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Survivor 2016'da ünlüler belli oldu- Son katılan Eda Akkaya ve Ebru Öztürk kimdir? YENİ
Milli atlet Nagihan Karadere Survivor 2016'da- Nagihan Karadere kimdir?

Hayat Haberleri