Survivor 2016'ya Tuğba Özay da katılacak - Tuğba Özay kimdir?

Survivor 2016’da 'Ünlüler' takımında yarışacak bir isim daha belli oldu. Tuğba Özay da Survivor 2016'ya katılacak. Ekranların en zorlu yarışması Survivor’ın yeni sezonu 7 Şubat’ta TV8’de başlayacak. Peki Tuğba Özay kimdir?

Survivor 2016’da ’Ünlüler’ takımında yarışacak bir isim daha belli oldu. Tuğba Özay da ’Ünlüler’ takımında yarışacak isimlerden biri oldu. Peki, Tuğba Özay kimdir?

Tuğba Özay kimdir?

Tuğba Özay 10 Şubat 1978'de İzmir'de doğdu. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçildi. Aslen Trabzonludur.

Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidir. Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yaptı,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydoldu. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık verdi, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynadı. Ayrıca motosiklet tutkusu ile tanınır.

Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynadı. 1995'de Miss Model of Turkey seçildi, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçildi. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de aldı. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye döndü, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçildi.

Ekranların en zorlu yarışması Survivor’ın yeni sezonu 7 Şubat’ta TV8’de başlıyor. Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce’den sonra Tuğba Özay da ’Ünlüler’ takımında yarışacak isimlerden biri oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Survivor 2016 Ünlüler ne zaman başlıyor? Survivor 2016'ya kimler katılacak?
Survivor 2016'ya kimler katılacak? 2016 Survivor katılacak ünlü isimler kim?

Hayat Haberleri