Survivor 2016 Gönüllüler Gizem Memiç kimdir, boyu kilosu yaşı nedir?

Survivor 2016 için geri sayım başladı. Survivor, 7 Şubat'ta ekranlara gelecek. Peki Survivor Gönüllüler takımında yer ala Gizem Memiç kimdir? Gizem Memiç kaç yaşında? Öte yandan ünlüler tanıtım videosu yayınlandı. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Survivor 2016 Gönüllüler takımının tanıtım videosunu da paylaştı. İşte detaylar...

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 kadrosu ünlülerve gönüllüler takımı netleşmeye başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu programda bu sezon yine nefesler tutulacak. Reyting rekoru kıran Survivor yarışması 7 Şubat'ta ekranlara gelecek. Survivor 2016'ya kimler katılacak? Survivor 2016'ya katılacak Gönüllüler kimler? Ekranların fenomen yarışması haline gelen Survivor'da yarışacak olan Gizem Memiç kimdir?

Survivor 7 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlıyor. İnternet üzerinden gönüllüler için başvurular devam ederken, ünlü isimlerle de görüşmeler başladı. Survivor 2016 bu sene diğer yılların aksine erken başlayacak ve daha uzun sürecek. Program Ocak ayının son haftası ilk bölümüyle izleyicisi ile buluşacak. TV8 ekranlarında olacak. 11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor için ünlü isimlerin adı geçiyor.

Survivor 2016 Gönüllüler takımı belli oldu!

Survivor 2016 Gizem Memiç kimdir?

16 Mayıs 1990 tarihinde Gaziantep’de doğdu. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde eğitim almıştır. 2010 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olarak Türkiye’yi Miss World ve Miss Universe güzellik yarışmalarında temsil etmiştir. Miss World’de son 20 finalist arasına kalan Memiç yarışmada derece alamamıştır.
Gizem Memiç, Amerika’da faaliyet gösteren bir restoran zincirinin Hindi Sandiviç reklamında oynayarak oyunculuk deneyimi yaşamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Survivor 2016 ünlüler takımı tam listesi belli oldu- İşte Survivor ünlüler tanıtım videosu

Hayat Haberleri