Süper Lig'de 377 gün sonra Beşiktaş'ın aleyhine penaltı düdüğü çalındı

Maç eksiliğine rağmen lig zirvesini zorlayan Beşiktaş, dünkü maçta 377 gün sonra kalesinde penaltı atışı gördü. Topun başına geçen Deniz Kadah, atışı gole çeviremedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Rizespor'a konuk olan Beşiktaş, tam 377 gün sonra kalesinde bir penaltı atışı gördü. Mücadelenin 16. dakikasında Marcelo'nun ceza sahasında topa elle müdahalesi sonucu hakem Serkan Çınar, yardımcısının da uyarısıyla penaltı noktasını işaret etti. Topun başına geçen Deniz Kadah, kaleci Tolga Zengin'i geçmeyi başaramadı.

SON PENALTI 1 MART 2015'TE

Beşiktaş, Rizespor maçı öncesi kalesindeki son penaltı atışını 1 Mart 2015'te oynanan Balıkesirspor maçında görmüştü. Yenikent ASAŞ Stadyumu'ndaki mücadelede Vargas, penaltı vuruşunu gole çevirmeyi başarmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Beşiktaş ile Trabzonspor'u karıştırdı

Spor Haberleri