Süper Kupa finalinde birlik ve beraberlik mesajları

Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali öncesinde 15 Temmuz'da şehit olanlar unutulmazken tribünlerden birlik ve beraberlik çağrıları yapıldı.

Torku Arena'da Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinden önce, FETÖ terör örgütünün hain saldırısı sonucunda 15 Temmuz'da hayatını kaybeden demokrasi şehitleri unutulmadı.

Karşılaşma öncesi düzenlenen seramonide "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazısı açılırken tribündeki taraftarlar hep bir ağızdan bu sloganı haykırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yenikapı mitinginde beraber görüntülendiği fotoğrafı pankart yapan Galatasaray tribünleri, "Sizi hep böyle görmek istiyoruz" mesajı verdi.

Öte yandan stat ekranlarında 15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlarımızın isimleri verildi. Beşiktaş tribünlerinde ise "Bu vatan şerefimiz, demokrasi hakkımız" ifadelerinin yer aldığı pankart açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş'ı penaltı atışları sonunda 4 - 1 yenen Galatasaray Turkcell Süper Kupa'nın sahibi oldu

Spor Haberleri