Sultanahmet'teki patlamanın ardından Ankara alarmda

Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlama haberi Ankara'yı alarma geçirdi. Başbakan Davutoğlu, saldırı hakkında İçişleri Bakanı Ala'dan bilgi aldıktan sonra güvenlik zirvesini topladı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sultanahmet'teki patlamanın ardından Başbakanlık Resmi Konutu'na geldi. Ala, patlamaya ilişkin Başbakan Davutoğlu'na bilgi verdi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Davutoğlu Çankaya Köşkü'ne geçti.

Güvenlik zirvesi toplandı

Başbakan Davutoğlu Bakan Ala ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Çankaya Köşkü'nde güvenlik zirvesini topladı.

Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Ali Sarıkaya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Haluk Dursun katıldı.

Çankaya Köşkü'nde, basına kapalı gerçekleştirilen toplantı 1 saat sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

ABD Büyükelçisi Bass'dan Sultanahmet açıklaması
Sultanahmet saldırısında hedef Alman turistler mi?
Sultanahmet Meydanı'nda patlama: 10 ölü, 15 yaralı

Güncel Haberleri