Sultanahmet Meydanı'ndaki patlama böyle korkuttu - Video

Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlamanın şiddeti ve vatandaşların yaşadığı korku anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Sultanahmet Dikilitaş'ta meydana gelen patlama, çevrede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Patlamanın şiddeti çevredeki bir iş yerinin kamerasına da yansıdı. Görüntülerde sohbet eden iki vatandaş, patlamanın yaşanmasıyla birden korkarak geri doğru kaçmaya başlıyorlar. İşte korku dolu o anlar...

Patlamanın Sultanahmet Meydanı'ndaki Dikilitaş civarında meydana geldiği, olay yerine çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. İstanbul Valiliği, Sultanahmet'teki patlamada ilk belirlemelere göre, 10 kişinin öldüğünü, 15 kişinin yaralandığını bildirdi.

Canlı bomba ihtimali ağırlık kazandı

Sultanahmet'teki patlamada yaralanıp Haseki Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 1'i hayatını kaybetti. Hastaneye olay yerinden toplam 5 yaralının getirildiği, bunlardan 1'i ağır 4 kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor. Öte yandan canlı bomba saldırısı ihtimalinin ağırlık kazandığı patlamanın yaşandığı yere ceset kabin ve çadırı istendi.

Patlama yerinden ilk görüntüler:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sultanahmet patlamasıyla ilgili bilgi aldı

Güncel Haberleri