Tümer Metin'in acı günü: Kahreden haberi sosyal medyadan duyurdu

TRT Spor yorumcusu ve eski milli futbolcu Tümer Metin, babası Ali Metin'in ölümüyle adeta sarsıldı. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Metin, "Her daim gülen yüzü ve mutlu bakan mavi gözleriyle 13 ay boyunca hayata tutunmak için mücadele eden babamı bu akşam kaybettik." ifadelerini kullandı. Ali Metin'in cenaze namazı yarın Kozlu Camii'nde kılınacak.

Eski futbolcu Tümer Metin’in babası Ali Metin, bir süredir verdiği yaşam savaşını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Metin, babasının cenazesinin yarın Kozlu Camii'nde kılınacağını duyurdu.

13 AYLIK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tümer Metin, "Her daim gülen yüzü ve mutlu bakan mavi gözleriyle 13 ay boyunca hayata tutunmak için mücadele eden babamı bu akşam kaybettik. Herkesin Ali Babası, benim idolüm, canım babamın cenazesi yarın 19 Temmuz 2022 Salı günü Kozlu Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Kozlu Mezarlığı’nda defnedilecektir." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Tümer Metin gözyaşlarına boğuldu: Son görevini yerine getirdi

Spor Haberleri