Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Ekuban Genoa'ya transfer oldu

Trabzonspor'daki performansıyla 2 yıl içinde 5 kat değer kazanan Caleb Ekuban, taraftara ve kulübe veda etti.

Trabzonspor Ekuban'ın transferine ilişkin yaptığı açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Caleb Ansah Ekuban'ın, 300 bin euro tutarındaki bonuslar dahil toplam 2 milyon 100 bin EURO karşılığında Genoa kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.” ifadelerini kullandı.

Caleb Ekuban, taraftara ve kulübe veda etti.

İşte, Caleb Ekuban'ın yayınladığı veda mesajının tamamı...

"Trabzonspor taraftarına...

Hakkımda çıkan spekülasyonlara ve iddialara karşı bugüne dek sessiz kaldığım için özür dilerim. Trabzonspor'a karşı hiç kötü niyet beslemedim. Beni evimde gibi hissettirdiniz.

"SEVİNÇTEN GÖZLERİM DOLU DOLU"

Trabzon'un muhteşem taraftarına unutulmaz anılar bırakmak için 2 yıl boyunca savaştım. Çok denedim. Sadece kazanmadım. Bazılarından ders çıkardım. Sevinçten gözlerim dolu dolu.

Trabzonspor'u takip etmeye devam edeceğim. Bilmenizi isterim ki Trabzonspor taraftarını çok sevdim. Her şey için teşekkürler. Futbolda neler olacağı belli olmaz. Ama şimdilik elveda... Bize her yer Trabzon!"

Öte yandan Ekuban, Trabzonspor taraftarına video ile veda etmek istediğini ancak kulübün kabul etmediğini anlattığı kısa bir video da sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri