Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: Kafam bir dünya, sevinçten başım şişti

Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Demirel, Beşiktaş galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Gerçekten şu an kafam bir dünya, sevinçten başım şişti" dedi.

Hatayspor, Süper Lig'in 11. haftasında evinde Beşiktaş'ı da son dakika golüyle 2-1 yendi. Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Demirel şu değerlendirmeyi yaptı:

İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Beşiktaş'ın nasıl bir camia olduğunu biliyorduk. Bu ülkenin en büyük kulüplerinden biri, bunu kimse inkar edemez.

"KAZANMAYI BİLDİK"

Demirel, "Beşiktaş'ın 60. dakikadan sonra düştüğünü biliyorduk. İkinci yarıdaki gollerimizle maçı kazanmayı bildik" diye konuştu.

"SEVİNÇTEN BAŞIM ŞİŞTİ"

Göreve geldikten sonra 4 maçta 3 galibiyet alan Hatayspor'un teknik direktörü Demirel, galibiyet sevinciyle ilgili de "Gerçekten şu an kafam bir dünya, sevinçten başım şişti" değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Haftanın panoraması: Tahtın sahibi değişti

Spor Haberleri