Galatasaray'ın eski teknik direktörü Torrent İstanbul'da ortaya çıktı! Bakın İstanbul'a ne için gelmiş!

Ocak ayında Fatih Terim'in ayrılışının ardından Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan ancak sezon sonunda görevine son verilen İspanyol teknik adam İstanbul'da ortaya çıktı.1.39 puan ortalaması ile kulüp tarihinin en başarısız teknik adamlarından biri olarak tarihe geçen Torrent, sarı-kırmızılı ekipten ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takıma anlaşmaya varmadı. İspanyol teknik adamın İstanbul'a geliş nedeni herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Ocak ayında Fatih Terim'in ayrılışıyla Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna geçen ancak sarı-kırmızılı takımda Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından görevine son verilen İspanyol teknik adam Domènec Torrent İstanbul'da ortaya çıktı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray'da Fatih Terim ile yaşanan yol ayrımının ardından 14 Ocak'ta teknik direktörlük koltuğuna oturan İspanyol teknik adam Domenec Torrent, sarı-kırmızılı yönetim tarafından sözleşme fesih görüşmeleri için İstanbul'a davet edilmiş ancak tecrübeli teknik adamı havalimanında kimse karşılamamıştı.

"BANA SAYGISIZLIK YAPTINIZ"

Sarı-kırmızılı yöneticilerin pazarlık teklifini sert bir dille geri çeviren Torrent, "Cimbom'un kurmaylarına “Bana saygısızlık yaptınız. Bir kez bile görüşmeden teknik direktör adayları ile görüşüp anlaştınız. Ailemle beraber günlerce bekledim. Bu tavrınız nedeniyle kalan paramı peşin istiyorum. Konu para değil, şahsıma ve ekibime karşı sergilenen tutum” açıklamasında bulunmuştu.

3 MİLYON 225 BİN EUROYA MAL OLDU

Sarı-kırmızılı ekibe bir sezonluk maliyetleri 2 milyon 150 bin Euro olan Torrent ve yardımcıları için 6 aylık dönemde kasadan 1 milyon 75 bin Euro çıkmış, Galatasaray'da 20 maçta görev alan İspanyol teknik ekip; sarı- kırmızılı ekibe toplam 3 milyon 225 bin euroya mal olmuştu.

CİMBOM'DAN AYRILDIKTAN SONRA HİÇBİR TAKIMLA ANLAŞMADI

1.39 puan ortalaması ile kulüp tarihinin en başarısız teknik adamlarından biri olarak tarihe geçen Torrent, sarı-kırmızılı ekipten ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takıma anlaşmaya varmadı.

BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇI İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

İspanyol teknik adamın bu akşam oynanacak Beşiktaş-Sivasspor karşılaşması için İstanbul'a geldiği öğrenildi. 60 yaşındaki teknik adam Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında İstanbul'da oynanacak Beşiktaş- Sivasspor karşılaşmasını Vodafone Park Stadyumu'ndan takip edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri