Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku! Bıçak altına yatıyor

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Altay Bayındır'ın ameliyat olmasına karar verildiği öğrenildi. Genç file bekçisinin sezonun kalan kısmında oynayıp oynayamayacağı ise merak konusu.

Fenerbahçe'de MKE Ankaragücü karşılaşmasında bel bölgesindeki sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Altay Bayındır ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

SportsDigitale'in Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sezon başından beri belindeki ağrılarla forma giyen milli file bekçisinin ameliyat olması gerekiyor.

Son dönemde ağrı şiddeti iyice artan ve oynamasına engel olmayan başlayan Altay, bu nedenle MKE Ankaragücü karşılaşmasını da kaçırdı.

AMELİYAT ZAMANI BELLİ DEĞİL

Genç kalecinin hemen mi, yoksa sezon sonunda mı ameliyat olacağı hafta başında netleşecek.

Fenerbahçe'nin önceki günlerde sözleşmesini uzattığı Altay Bayındır, bu sezon 40 maçta sarı-lacivertli takımın kalesini korudu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri