3 ismi kadrosuna katarak Fenerbahçe'ye 7,5 milyon euro ödemişti! Acun Ilıcalı resmen açıkladı! 'Ali Koç ne isterse yaptım...'

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan ve Yunan hücum oyuncusu Dimitrios Pelkas'ı kadrosuna katarak tartışmaların odağındaki isim haline gelmişti. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan da oyuncu transfer etmek istediğini ancak bu transferlerin son anda iptal olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, "Ben Fenerbahçe’ye zaten destek oluyorum. Ali Koç benden ne isterse hayatım boyunca yaptım" dedi.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunumuyla TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' adlı programa konuk olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan ve Yunan hücum oyuncusu Dimitrios Pelkas'ı kadrosuna katarak sarı-lacivertli taraftarların takdirini kazanan ancak diğer takım taraftarlarının da tepkisini çeken Acun Ilıcalı, canlı yayında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe dışındaki 3 büyük takımın taraftarlarından bir kez daha tepki aldı.

"AKLIM HEP EMRE BELÖZOĞLU’NDA KALDI"

Kanarya'dan transfer ettiği 3 oyuncu için sarı-lacivertli ekibe 7,5 milyon euro ödeyen Acun Ilıcalı, takımın başına da Fenerbahçe taraftarlarının sevgilisi haline gelen Emre Belözoğlu'nu geçirmeyi istediğini vurgulayarak "Hiçbir Türk teknik adamla görüşmedim. Şota yarı Türk sayılır aslında Türk futbolunu temsil etmiş oldu orada. Dünyanın en önemli hocalarından 2 tanesiyle konuştum fakat benim aklım hep Emre Belözoğlu’nda kaldı". dedi.

"ALİ KOÇ BENDEN NE İSTERSE YAPTIM"

“Fenerbahçe’ye destek olmak için bonservis bedelleri ödedi, özellikle Fenerbahçe’den transfer yapıyor” iddialarına da açıklık getiren Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisinden istediği her şeyi yaptığını dile getirerek "Hayatımda böyle saçma sapan şeyler görmedim. Ben Fenerbahçe’ye zaten destek oluyorum. İstedikleri zaman ben buradayım. Başkanımız benden ne isterse hayatım boyunca yaptım. Kanalda kampanya yaptım bundan ötesi var mı? Kanalın üç gecesini Fenerbahçe’ye ayırdım. Bu kadar bariz şekilde takımına destek olan biri olarak öyle bir durum yok. Ben Fenerbahçe’den aldığım futbolcuların bir değeri var ve bu değerleri olduğu için ben onları aldım." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE’DE İŞ BİRLİĞİ YAPMAYACAĞIM TAKIM ZATEN YOK"

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan da oyuncu transfer etmek istediğini ancak bu transferlerin son anda iptal olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, şunları söyledi:

"Ben Galatasaray'dan da futbolcu alıyordum. Son dakika kendisi gelmek istemedi. Trabzonspor’dan Kouassi’yi istedim. Ertuğrul Doğan ile biz anlaştık. Son gün bizim geç kalmamızdan dolayı işlemler yetişemiyor oldu. Yoksa Trabzonspor yöneticileri ile aramız her zaman çok iyi. Ben bu takımı kurarken Türkiye’de iş birliği yapmayacağım takım zaten yok. Ben Beşiktaş'tan da futbolcu istedim. Babel'i alıyordum. Galatasaray'ın hocası değişti. Yeni hoca Babel'i oynatacağım dedi. Sevgili başkanla o zaman konuştuk. Teklifimizi yaptık. Sıcak baktılar"

AÇIKLAMALARI TEPKİ TOPLADI

Acun Ilıcalı'nın "Başkanımız benden ne isterse hayatım boyunca yaptım" açıklaması özellikle sosyal medyadaki taraftarların tepkisini topladı.

Sosyal medyadaki pek çok kullanıcı Acun Ilıcalı'nın bu açıklamalarına 'O zaman Fenerbahçe'ye başkan olsaydın' şeklinde tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fırtına Başkent’te esecek
Beşiktaş, kadroda yer bulmayan oyuncularıyla kupada 5. tura yükseldi
Kupa arası Kanarya’ya ilaç olacak

Spor Haberleri