Son dakika haberi! Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Son dakika haberi: Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında, “Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız” sözleri nedeniyle açılan davanın 2. duruşmasına da katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul 13. Asliye Ceza Mahkemesi kararında, "sanığın savunmasının alınması amacıyla hakkında CMK 199/1 maddesi gereğince yakalama müzekkeresi çıkarılmasına ve savunması alındığında serbest bırakılmasına karar verildiğini" belirtti.

'ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLECEĞİZ'

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhinde açıklamalar yapmış ve, "Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözleriyle tepki çekmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonspor Ibanez'i duyurdu

Spor Haberleri