Sneijder'in menajerinden Mehmet Demirkol'a cevap

Mehmet Demirkol'un, "Sneijder, Mustafa Denizli'nin antrenman metoduyla dalga geçiyor" iddiasına karşı Hollandalı futbolcunun menajeri Albers'ten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un "Sneijder, Mustafa Denizli'nin antrenman metodlarıyla dalga geçiyor. Yönetime bunu baya aşağılayarak söylüyor. Menajeri Guido Albers de bu söylediklerimi onayladı" iddiasıyla ilgili Hollandalı futbolcunun menajeri Guido Albers'ten cevap geldi. 

"Ben ona bir şey demedim"

Sporcope'a konuşan Sneijder'in menajeri Albers, "Sneijder bana Mustafa Denizli hakkında hiçbir mesaj atmadı. Ben de ona bir şey söylemedim. Sneijder kimseyle konuşmaz. O sadece işini yapar, futbolunu oynar. Ben Mehmet Demirkol ile görüşmedim. Konuştuğum tek kişi Özgür Buzbaş idi. Dün konuştuk. Sneijder’in neden yedek kaldığı ile ilgili konuştuk ve ben de kendisinin yorgun olduğunu, dinlendirildiğini söyledim" açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mehmet Demirkol ile Wesley Sneijder arasındaki polemik mahkemeye taşınıyor
Wesley Sneijder, Mehmet Demirkol'un 'Denizli ile dalga geçiyor' iddialarına cevap verdi

Spor Haberleri