Sinan Gümüş karar aşamasında: Gönlüm Türkiye'den yana

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, Türkiye Milli Takımı'nı seçeceğini söyleyerek 'Öncelikle bir teklif gelmesi lazım' dedi.

Galatasaray'ın Almanya doğumlu genç futbolcusu Sinan Gümüş, milli takım seçme konusunda henüz kendisine resmi bir teklif yapılmadığını belirterek, "Tabii ki gönlüm Türkiye'den yana" dedi.

Sarı-Kırmızılı takımın İsviçre'nin Gwatt bölgesinde kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan genç futbolcu, milli takım tercihini alacağı tekliften sonra açıklayacağını ifade etti.

Almanya doğumlu olduğunu hatırlatan Sinan Gümüş şöyle konuştu:

'Milli takım konusunda daha tercih yapmadım. Bir tercih yapmak için önce bir teklif gelmesi lazım. Bugüne kadar resmi teklif gelmedi. O yüzden bekliyoruz. Bu konuları iyice düşündük. Sonuçta doğum yerim Almanya. Biraz da pasaport sıkıntısı var. Gönlüm tabii ki Türkiye'de yana ama bir teklif gelsin sonra açıklama yaparız.'

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hollandalıdan itiraf: İyiki Galatasaray'a gelmedim
Dursun Özbek: Sneijder’i satabiliriz
PSV Eindhoven'dan Galatasaraylı Bruma'ya 19 milyon TL!

Spor Haberleri