Silopi'de üşüyen çocuğu Tabur Komutanı nefesiyle ısıttı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar esnasında halk bölgeden tahliye edildi. Tabur Komutanı tahliye işlemleri sırasında üşüdüğünü söyleyen bir çocuğu nefesiyle ısıtmaya çalıştı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde vatandaşların başka bir bölgeye tahliyesi sırasında operasyonlarda görevli bir Tabur Komutanı ile bir çocuk arasında ilginç görüntüler yaşandı. Çocuğun Tabur Komutanı'na yanına yaklaşarak üşüdüğünü söylemesi üzerine Tabur Komutanı, çocuğu nefesiyle ısıtmaya başladı ve ellerini ovuşturdu.

PKK'lılar ateş açtı

Öte yandan tahliye sırasında bölgeyi terk etmek isteyen vatandaşlara, PKK'lı teröristler tarafından roket atar ve uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açıldığı belirtildi.

Silopi'de bir çocuğun üşüdüğünü söylemesi üzerine Tabur Komutanı, çocuğu nefesiyle ısıttı.

Tabur Komutanı çocuğu nefesiyle ısıttı

Silopi ilçesinde 59. cadde civarındaki vatandaşların 57. Cadde'ye tahliyesi esnasında bir çocuk, Tabur komutanının yanına yaklaşarak üşüdüğünü söyledi. Bunun üzerine Tabur Komutanı çocuğun ellerini tutarak, nefesiyle ısıtmaya başladı ve ve ellerini ovuşturdu. Tabur Komutanı çocuğa daha sonra çikolata ve bisküvi verdi.

Vatandaşlar spor salonuna yerleştirildi

Öte yandan tahliye sırasında bölgeyi terk etmek isteyen vatandaşlara, PKK'lı teröristler tarafından roket atar ve uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açıldı.Jandarma Özel Harekat Timi ateşin geldiği istikamete anında karşılık vererek vatandaşların tahliyesini başarılı bir şekilde sağladı. Güvenlik güçleri tarafından korumaya alınan vatandaşların Kapalı Spor Salonuna yerleştirildiğini açıkladı.

ŞIRNAK/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Diyarbakır'da güvenlik güçlerinden vatandaşa yardım
Sur'da polis kumanyalarını vatandaşlarla paylaştı, aynı ateşte ısındı

Güncel Haberleri