Shakira - Pique çiftine kaset şantajı

Barcelonalı Pique ve şarkıcı eşi Shakira'nın sevişme görüntülerinin olduğu kaset, eski bir çalışanları tarafından ünlü çifte şantaj aracı olarak kullanıldı.

Futbol dünyasını sallayan ve Karim Benzema ile Cisse gibi yıldız futbolcuların da dahil olduğu 'Valbuena olayı'ndan sonra yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Bu kez hedefteki isimler Barcelonalı Gerard Pique ve eşi Kolombiyalı şarkıcı Shakira oldu.

Ünlü çifte kaset şantajı

Pique ve Shakira'nın sevişme görüntülerinin olduğu bir kasetin, eski bir çalışanları tarafından ünlü çifte şantaj aracı olarak kullanıldığı iddia edildi. Çiftin görüntülerini servis etmekle tehdit eden çalışanın, bu görüntüleri yayınlamamak için kendilerinden para istediği belirtildi.

Henüz ses çıkmadı

Pique ve Shakira'nın dünden beri İspanya'da gündemde olan konuyla ilgili sessizliklerini korumaları ve herhangi bir yalanlamada bulunmamaları, iddiaların doğru olabileceğine dair güçlü bir kanıt olarak gösterildi.

5 yıl ceza

Şantajı yapan kişinin ülke kanunlarına göre 5 yıla kadar hapis cezası alabileceğine dikkat çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Pique ve Shakira'dan kaset iddialarına yalanlama
Gerard Pique reklam çekiminde Arda Turan'ın kulağını çekti!

Spor Haberleri