Sergen Yalçın'dan Bilic'e ağır suçlama

Sergen Yalçın, dün katıldığı Adil Oyun programında "Beşiktaş'a geçen sezon Bilic şampiyonluğu kaybettirdi" açıklamasını yaptı.

Futbolculuk döneminde Türkiye'de 4 büyük takımın da formasını giyen ve kariyerine teknik adam olarak devam eden Sergen Yalçın, NTVSpor'da yayınlanan Adil Oyun adlı programın konuğu oldu.

Futbolculuk yıllarının en önemli anlarının altyapısından yetiştiği Beşiktaş'ta geçtiğini ifade eden Yalçın, ''2003'te şampiyonluğu kazandığımız Beşiktaş-Galatasaray maçı futbol hayatımın en önemli olayı oldu. Son dakikada attığım golü unutmam mümkün değil'' ifadelerini kullandı.

BİLİC YÜZÜNDEN ŞAMPİYONLUK GİTTİ

Spor Alemi'nin haberine göre Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu şampiyonluğunu takımın o dönem başında olan Slaven Bilic'in yüzünden kaybettiğini de iddia eden Yalçın, ''Ben geçen sezon şampiyonluğu Bilic'in kaybettirdiğine inanıyorum. Bilic'in geçen sezon ortasında West Ham ile anlaştığını herkes biliyordu. Bu yüzden Avrupa'ya daha çok önem verdi.'' diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş-Kayserispor maçı ilk 11'leri belli oldu
Sergen Yalçın'ın yeni takımı Gaziantepspor oldu

Spor Haberleri