Şenol Güneş'in derbi kozu Quaresma

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son haftaların formda ismi Ricardo Quaresma'yı Fenerbahçe derbisi için özel hazırlıyor.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon başında takıma dahil edilen Ricardo Quaresma ile özel olarak ilgileniyor. Portekizli oyuncunun transferine, "Benim dediklerimi yaparsa oynar, yapmazsa kulübede oturur" diyerek onay verdiği Quaresma; bugüne kadar hocasını çok mutlu etmese de son haftalardaki yükselen grafiğiyle yeniden eski günlerine döndüğünün sinyalini vermeye başladı.

"Derbide sana güveniyorum"

Teknik direktör Şenol Güneş de, bu sezon 26 maçta 6 kez 90 dakika forma şansı verdiği Quaresma ile özel bir görüşme yaparak, Portekizli yıldızdan daha fazla etkili olmasını istedi. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncusuna, "Sana güvenenleri mahcup etmeyeceğini biliyorum. Kritik bir dönemden geçiyoruz. Önce G.Birliği, ardından Fenerbahçe ile zorlu iki maça çıkacağız. Başakşehir ve Mersin maçlarındaki hırsını ve azmini, başka G.Birliği ve F.Bahçe derbisi olmak üzere kalan tüm maçlarda göstermeni istiyorum. Kır zincirlerini ve Quaresma'nın kim olduğunu bir kez daha kanıtla" diyerek oyuncusunu motive ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı muhtemel 11'leri
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
İbrahim Üzülmez eski takımı Beşiktaş'a karşı

Spor Haberleri