Şenol Güneş: Türkiye’de haber kirliliği yok niyet bozukluğu var

Sporting maçı sonrasında büyük eleştiriler alan ve Galatasaray derbisinde kadroya yer almayan Tolga Zengin hakkında Şenol Güneş, maç öncesi konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç öncesinde yaptığı açıklamada Tolga Zengin’in durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Güneş, Tolga’nın maç sabahında ağrılarının geçmediğini belirtti. Oyuncusunun zihinsel olarak bu maça hazır olduğunu söyleyen Şenol Güneş, “Türkiye’de haber kirliliği yok niyet bozukluğu var! Tolga dün antrenmana çıktı, sırtında gerginlik vardı. kampa geldiğinde bekledik, sabah geçmediği için kadroya almadık. Biz Tolga’ya ve Günay’a güveniyoruz! İnsanların konuşmaları bizi ilgilendirmez. Tolga bugün fizik olarak hazır olsaydı, görev alacaktı! Kendini iyi hissetmeyen oyuncunun sahada olmasını istemem. Tolga zihinsel olarak hazırdı ama sağlığı el vermedi. Bizim oyuncularımız takım için her şeyini ortaya koyan oyuncular. Gruptan çıkamadık ama elenmeyi hak etmedik” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş 10 maç sonra Galatasaray'ı devirip zirveye yükseldi
Tolga Zengin Galatasaray derbisinde yok

Spor Haberleri