Şenol Güneş: Sigarayı bırak öyle gel Gökhan Gönül

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olasılığı artan Gökhan Gönül'de sürpriz bir pürüz ortaya çıktı. Güneş oyuncuya son dakika şartı koştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, “İstediği rakamı ben kazanmıyorum” diyerek tavizsiz bir tutum sergilediği Gökhan Gönül'de ibre Beşiktaş'a döndü. Beşiktaş çalıştırıcısı Şenol Güneş daha önce yaptığı bir açıklamada, milli futbolcuyu ‘Türkiye’nin en iyi sağ beki’ olarak göstermiş, “Eğer Fenerbahçe’de devam etmezse Beşiktaş’a gelmesini çok isterim” demişti.

'SİGARAYI BIRAKSIN ÖYLE GELSİN'

Besiktasmedya.com sitesinin haberine göre Gökhan’ın futbolculuğunu beğenen ancak disiplin konusunda da hassas olan Şenol Güneş’i başarılı sağ bekin transferi öncesinde çekinceleri var. Şenol Güneş'in, “Gökhan’ın günde 2 paket sigara içtiği söyleniyor. Eğer öyleyse sigarayı bıraksın gelsin” dediği ileri sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe ile Diego'nun yolları ayrılıyor
Aykut Kocaman ilk transferini Fenerbahçe'den yaptı
Fenerbahçe, Martin Montoya için girişimlerini hızlandırdı

Spor Haberleri