Şenol Güneş: Avrupa'da iddialı bir Beşiktaş olacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig şampiyonluğundan sonra çıtayı yükselttiklerini belirterek, Avrupa'da başarılı olmak istediklerini söyledi. Quaresma'nın transferinden pişman olmadığını kaydeden Güneş, Cenk Tosun'un gelecekte yıldız golcü futbolculardan biri olacağını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Bursaspor'dan önce Burak Yılmaz'ın takımı Beijing Guoan ile anlaşmıştığını ancak uzak olduğu için vazgeçtiğini ifade eden Güneş, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin görüşme talebi üzerine İstanbul'a geldiğini ve el sıkıştıklarını söyledi.

BEŞİKTAŞ İDDİALI BİR TAKIM OLACAK

Milli futbolcu Cenk Tosun hakkında övgüyle söz eden tecrübeli teknik adam, "Cenk yeteneği olan bir oyuncu. Türkiye adına gelecekte çok önemli bir isim olacak. Benim için 'Mario Gomez neyse Cenk de odur' dememin sebebi bu. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir Beşiktaş olmasını istiyoruz. En iyi takımlara karşı; Barcelona'ya, Real Madrid'e karşı mücadele edeceksin" şeklinde konuştu. Güneş, Mario Gomez'in kalıp kalmayacağı yönündeki soruya ise, "Bana değil başkana sorun" şeklinde cevap verdi.

'QUARESMA TRANSFERİNDEN PİŞMAN DEĞİLİM'

Quaresma transferinden memnun olduğunu dile getiren 64 yaşındaki teknik adam, "Önceliği defansa verdik. Dzdukzsak vardı ama sıcak bakmadım. Volkan Şen'i alabilirdik. Sonradan Quaresma ismi geldi. Sonra transferini yaptık. Bu karardan da pişman değilim. Çalışması çok iyi. Ama saha içerisinde bazı dalgalanmaları var" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Cenk Gönen: Şenol Güneş bana önyargılı yaklaştı
Beşiktaş Arda Turan için harekete geçti
Cenk Tosun basın toplantısında Milli Takımın taktiğini verdi

Spor Haberleri