Semih Kaya 20 Temmuz'a kadar verilen izni geri çevirdi

Semih Kaya'ya Galatasaray teknik heyeti 20 Temmuz'a kadar izin verdi. Ancak Galatasaray'ın genç oyuncusu Semih Kaya, ilginç bir talepte bulunarak tatili kabul etmedi.

Türkiye A Milli Takımı'nın EURO 2016 kadrosunda bulunan ancak Fransa'da görev alamayan Semih Kaya'ya, Galatasaray teknik heyeti 20 Temmuz'a kadar izin verdi.

Ancak genç oyuncu Semih Kaya, tatili kabul etmedi. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'i arayan Semih Kaya, Milli Takım'da hiç süre alamadığını belirtip, "Ben Milli Takım'da hiç maç oynamadım. Sezona hazır olmak adına takıma erken katılmak istiyorum" dedi.

Milliyet'in haberine göre; Riekerink ile konuşan Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, Milli Takım'daki arkadaşlarının aksine 15 Temmuz'da Galatasaray'ın İsviçre'de yapacağı ilk kampa da katılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray'da oynamak istemeyen Alex Telles Porto ile anlaştı
Sırp futbolcu Mihajlovic Galatasaray'ı doğruladı
Galatasaray taraftarından Florya'da dev protesto!

Spor Haberleri