Şehit edilen Astsubay Yalçın Nane henüz iki aylık evliydi

Kilis'te IŞİD'le çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Yalçın Nane'nin 2 aylık evli olduğu ve geçici görev için bölgede bulunduğu öğrenildi.

Kilis'te bugün saat 16:00 sıralarında Dağ Hudut Karakoluna, IŞİD'in kontrolündeki bölgeden ateş açılması sonuc şehit olan Astsubay Yalçın Nane'nin iki aylık evli olduğu öğrenildi. Şehidin baba ocağına eteş düştü. 

Kilis'te jandarma Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin şehit olduğu haberi, Gaziantep'te yaşayan ailesini yasa boğdu.

Şehit Nane'nin yakınları fenalık geçirdi. FOTOĞRAFLAR: DHA

Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde Suriye sınırındaki Dağ Hudut Karakolu'na geçici görevle gittiği öğrenilen şehit Astsubay Nane'nin ölüm haberini 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan gelen görevlilerden alan Gazikent Mahallesi'nde yaşayan ailesi, büyük üzüntü yaşadı.

2 aylık evli olduğu öğrenilen şehit Astsubay Nane'nin hamile olan eşi Seher Nane gözyaşı dökerek fenalık geçirdi. Seher Nane'yi, evde hazır bekletilen sağlık görevlileri sakinleştirdi.

GAZİANTEP/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

60 bordo bereli haberi yalan kara birliği masada yok
IŞİD'in telsiz konuşmaları TSK'yı alarma geçirdi

Güncel Haberleri