TikTok çeken gençler yüksek elektrik akımına kapıldı

Bilecik’te eski tren garına gizlice giren 2 üniversitesi genç, çıktıkları vagonun üzerinde TikTok videosu çekerken yüksek gerilim elektrik akımına kapıldı. Hastaneye kaldırılan gençlerden birinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Bilecik’te üniversite öğrencileri 20 yaşındaki Önder Ü., ve 19 yaşındaki Eray A. İstasyon Mahallesi’nde bulunan eski tren garına gizlice girip TikTok videosu çekmek istedi.

VİDEO ÇEKERKEN ELEKTRİK AKIMINA KAPILDILAR

Sosyal medya hesapları için gizlice girdikleri tren garında TikTok videosu çeken iki genç, park halindeki boş vagonun üzerine çıktı. Bir süre sonra yüksek gerilim elektrik hattına kapılan gençler, çevredekilerin fark etmesiyle sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

BİR GENCİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Eray A.'nın durumunun iyi olduğu, Önder Ü.'nün ise iç organlarında ciddi hasar meydana geldiği ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen gençlerin ardından olayla ilgili başlatılan soruşturma başlatıldı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Şehir Haberleri Haberleri