Çanakkale'de feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı

Çanakkale'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale-Biga karayolu üzerinde saat 13.00 sıralarında Çanakkale’den Biga’ya seyir halinde olan Ferruh Ö. idaresindeki araç ile Murat Korkmaz yönetimindeki araca süratle çarpıştı.

Yaklaşık 24 metre fren izi olan kavşaktaki kazada çarpışmanın etkisiyle Murat Korkmaz idaresindeki araç tarlaya uçtu.

Kazada sürücü Murat Korkmaz ile Necati Albayrak olay yerinde hayatın kaybetti, Mert A., Fuat A., Fatih A. ile Ferruh Ö. ve Rabia Ö. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Lapseki ve Çanakkale’deki hastanelere kaldırıldı.

Savcılığın olay yerindeki incelemesinin ardından Murat Korkmaz ve Necati Albayrak’ın cenazeleri, cenaze aracıyla Lapseki Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Şehir Haberleri Haberleri