Seda Tetik kimdir? Seda Tetik kaç yaşında? Survivor 2016 yeni yarışmacıları kimler?

Acunn medya tarafından yapılan Survivor'da dün akşam yeni heyecan yaşandı. Survivor 2016'da yapılan SMS oylaması sonucunda adaya katılan ilk isim Seda Tetik oldu. Seda bundan sonra Ünlüler Takımı için ter dökecek. Peki Seda Tetik kimdir? Seda Tetik kaç yaşında? Spartalı Mehmet kimdir? Yağmur Özdemir kimdir? İşte Survivor yarışmacı adayları hakkında merak ettikleriniz...

Survivor 2016’da bu sezon ilk yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 yarışmasında yeni kurallar gerçekleşti. Acun Ilıcalı bu kuralı ilk bölümde duuyurdu. Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımlarına baştan dahil olmayan 4 sürpriz isimden ikisi, yapılacak oyunları kazanan takıma SMS oylaması sonucu katılacak.

Survivor 2016’da 4 yeni isim aday olarak dahil oldu. Bu isimler Spartalı Mehmet, Yağmur Özdemir, Alper Deniz ve Seda Tetik oldu. Bu 4 isimden hangisinin yarışmaya katılacağını SMS oylaması sonucunda vatandaşlar seçti. Yapılan SMS oylamasında Seda Tetik ünlüler takımına katılan ilk isim oldu.

Seda Tetik kimdir?

Survivor 2016'da sonradan yarışmacı olan Seda Tetik 26 yaşında. Judo antaterü olan Tetik, Ankara doğumlu. Bebek eğitim merkezinde çalışan Tetik bebek yüzmе eğitim şubesinde çalışıyor. Kendisine gеrçеktеn çok güvendiğini söylüyor. Yapılan oylama sonucunda yarışmaya dahil olan Seda Tetik Cumartesi akşamı yapılacak ilk oyunlarda takımı için ilk kez yarışacak.

İşte ünlüler takımına dahil olan isim

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Survivor'ın Türkiye'de çekileceği haberleri turizmcileri heyecanlandırdı
Survivor 2016 yeni yarışmacı adayları kimler? Survivor 2016'ya kim katıldı? YENİ

Hayat Haberleri