Sebastian Rode Galatasaray'ın yeni Felipe Melo'su olacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Felipe Melo'nun yerini Sebastian Rode ile doldurmak İstiyor.

Inter'e transfer olan Felipe Melo'nun boşluğunu bir süredir dolduramayan Galatasaray, Bayern Münih forması giyen Sebastian Rode ile ilgilenmeye bşaladı.

Milliyet'in haberine göre Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin her fırsatta "bana acilen Ernst lazım" sözlerine yönetim kulak verdi. Başta Gökhan İnler'in yanı sıra Corinthians'ta forma giyen Ralf ile Recife'de oynayan Rithely için araştırmalar yapan Galatasaray'ın önüne Sebastian Rode ismi geldi.

Galatasaray ile bir görüşme yapan menajerler ise Rode ile ilgili olarak Schalke'nin de devrede olduğunu belirtirken, bonservisi 8-10 milyon avro arasında değişen oyuncuyu kiralık olarak İstanbul'a getirebileceklerini ifade ettiler.

Haberde, Galatasaray'ın Alman yıldızı Podolski'nin de bu oyuncu için devreye gireceğinin altı çizildi.

1990 doğumlu oyuncu, bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulabildi. Rode, 2014-2015 sezonu başında Frankfurt'tan Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Yasin Öztekin ayrılıyor

Bu arada Bugün'ün haberine göre; Galatasaray'dan yıllık 1 milyon Euro alan Yasin Öztekin, sözleşmesinde iyileştirmeye gidilmesini istedi. Yönetimden olumsuz cevap alan genç futbolcu, takımdan ayrılma kararı aldı. 

Sezon başında Amerika'nın Kansas City takımı başarılı oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istemişti. Yönetim 7 milyon Euro bonservis bedeli isteyince bu transfer rafa kalkmıştı. Yasin’in takımdan ayrılma kararını öğrenen Kansas yetkililerin yeniden girişimlere başlayacağı öğrenildi. 

Yakın takip

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Astana maçında başarılı oyuncuyu Arena'da Çin 1. Lig takımlarından Bejing Enterprıses’in takip ettiği ortaya çıktı. Enterprises'in Sırp teknik direktörü Aleksandar Stanojevic maçı takip etti. Yasin için girişimlerin önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaraylı Grosskreutz Almanya'da alay konusu oldu
Felipe Melo Galatasaray'ı sildi
İnter- Genoa maçında Felipe Melo bayıldı! Hafıza kaybı yaşadı

Spor Haberleri