Şansal Büyüka: Mustafa Denizli kandırıldı

Lig TV'de yayınlanan Maraton programında maçı değerlendiren Şansal Büyüka; "Mustafa hoca kandırıldı, o dendi, bu dendi. 7 transfer dendi, olmadı, yapılmadı" sözleriyle Galatasaray'ı eleştirdi.

Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 4-3 yendiği karşılaşmanın ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton programında maçı değerlendiren Şansal Büyüka ve Ersun Yanal ikilisi, sarı-kırmızılı takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

'DENİZLİ AYRILDI, DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI'

Galatasaray'da Mustafa Denizli'den sonra da değişen bir şey olmadığını ifade eden Yanal, "Mustafa hoca ayrıldı ancak Galatasaray'da değişen bir şey olmadı, yeni hoca da şu ana kadar bekleneni veremedi ve oyuncular da istediği performansı oraya koyamıyor" dedi.

Ersun Yanal'ın ardından sözü alan Büyüka da, "Mustafa hoca kandırıldı, o dendi, bu dendi. 7 transfer dendi, olmadı, yapılmadı" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaraylı eski futbolcu Ergün Penbe: Dursun Özbek işi bilmiyor
Maraton'un yeni kanalı TV8 mi oluyor?
Galatasaray deplasmanda Eskişehirspor'a 4-3 mağlup oldu

Spor Haberleri