Şansal Büyüka Çek Cumhuriyeti maçında kesik yiyen futbolcuyu açıkladı

Spor yorumcusu Şansal Büyüka, teknik sorumlu Fatih Terim'in, Çek Cumhuriyeti karşısında Burak Yılmaz'a ilk 11'de yer vermeyeceğini öne sürdü. Tecrübeli teknik adamın Ara Turan'ı da yedek soyundurabileceği gelen haberler arasında.

EURO 2016'da bu akşam Çek Cumhuriyeti ile çok önemli bir maça çıkacak olan Milliler'de ilk 11'de kimlerin tercih edileceği konusu belirsizliğini koruyor.

Fanatik'ye yer alan habere göre; prim tartışmalarıyla çalkalanan Milli Takım'da Fatih Terim'in başta Arda Turan olmak üzere birçok oyuncuya forma vermeyebileceği konuşuluyor.

BÜYÜKA'DAN BOMBA İDDİA

Maça saatler kala ise spor yorumcusu Şansal Büyüka, Lig TV canlı yayınında konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yayında, "Şimdi önüme bir kağıt geldi, büyük harflerle 'Burak İlk 11'de yok' diyor" dedi.

Büyüka ayrıca, takımda 5-6 kilo fazlası olan oyuncuların bulunduğunu, bu futbolcuların kulüp takımlarında fazla forma şansı bulamadığını belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Milli Takım kazanırsa gruptan nasıl çıkar?
Ay-Yıldızlılar EURO 2016'da kader maçına çıkıyor

Spor Haberleri