Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Cizre'de 112'ye gelen bin 290 çağrıya hizmet verildi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bu sabah Cizre'deki başhekimimizle ve 112 sorumlumuzla görüştüm. Cizre'de 112'ye gelen bin 693 çağrıdan bin 290'ına hizmet verilmiş" dedi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Bu sabah Cizre'deki başhekimimizle ve 112 sorumlumuzla görüştüm. Cizre'de 112'ye gelen bin 693 çağrıdan bin 290'ına hizmet verilmiş" dedi.

Sağlık Bakanı'ndan Cizre açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cizre'de yaralıların alınmadığı iddiasına ilişkin, "Bu sabah Cizre'deki başhekimimizle ve 112 sorumlumuzla görüştüm. Cizre'de 112'ye gelen bin 693 çağrıdan bin 290'ına hizmet verilmiş" dedi.

Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"24 saat, dört gündür 84. kavşakta nöbet tutan iki ambulansımız var. İyi niyet olsa, bizim de sabah komuta merkezimizle görüştüğümüzde yaklaşık 400-500 metre gibi bir mesafe, yaralıyı oradan oraya getirebilirler ama dört gündür niyet yaralı değil. Niyet yaralı üzerinden kamuoyu algısı yürütmek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Şırnak Cizre'de PKK'lı teröristler ambulansların yaralılara ulaşmasını engelliyor

Güncel Haberleri