Rusya lideri Putin adına parfüm üretildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i yüceltmek adına yapılanlara koku da eklendi. Putin adına çıkarılan parfüm, 250 TL'den piyasaya sürüldü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i yücelten propaganda süreci parfüme kadar ulaştı. Başkent Moskova’nın en büyük mağazası sayılan “GUM”da görkemli törenle  Putin parfümü tanıtıldı. 

Putin parfümünün tanıtıldığı törende hazır bulunan parfümün üreticisi Vlad Rekunov, “Putin parfümünü hayır işleri için ürettik. Parti bin adet ile sınırlı. 100 gramlık parfümün fiyatı ise 6 bin ruble (yaklaşık 250 TL) civarında. 20 Ocak'a kadar devam edecek satışlardan elde edilecek gelirin bir kısmı hasta çocukların tedavisi ve yine çocuklara yeni yıl hediyeleri alınmasında kullanılacak” açıklamasını yaptı. 

Putin parfümünü kalite olarak değerlendiren ismini açıklanmasını istemeyen bir sektör uzmanı ise “Parfümün üstün özellikler taşıdığını söyleyemem. PR amaçlı üretildiği ortada. Putin adı bu tür ürünlerin satılması için sıkça kullanıldığını biliyoruz” yorumunda bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Putin'den oligarklara ılımlı 'Türkiye' mesajı
Anonymous Putin'in iddialarına inananarak Türkiye'ye savaş açtı

Dünya Haberleri