Ronaldo, spikerin mikrofonunu göle fırlattı

Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, kendisine soru soran bir muhabirin mikrofonunu göle fırlattı. O anlar kameralara yansıdı.

Portekiz Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo'dan şoke eden hareket. 

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) bugün Macaristan ile gruptaki son maçını oynayacak Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, kendisine soru sormaya çalışan bir gazeteciye sert tepki verdi.

MİKROFONU GÖLE FIRLATTI

Macaristan maçı öncesinde kamp yaptıkları otelin önünde yürüyüşe çıkan Portekiz Milli Takımı'nda Ronaldo'ya yaklaşarak, "Bugünkü maça hazır mısın?" diye soru soran Portekizli gazeteci beklemediği bir tepki aldı. Gazetecinin mikrofonunu elinden alan Ronaldo, yandaki göle fırlatarak yürümeye devam etti.

Televizyonlardaki görüntülerde Portekiz Milli Takımı'nın güvenlik görevlilerinin hemen olaya müdahale ederek gazetecilerin futbolculara yaklaşmasını önlediği gözlendi.

Portekiz basını, maç günü gazetecilerin milli futbolculara soru sormasının yasak olduğunu ancak Ronaldo'nun tepkisinin de abartılı olduğunu belirtti.

TEPKİSİ İLK DEĞİL

Verilen bilgilerde ayrıca, söz konusu gazetecinin Portekiz'in Correio da Manha gazetesinde çalıştığı ve Ronaldo'nun, özel hayatıyla ilgili yaptığı haberlerden dolayı uzun zamandır bu medya kuruluşunu protesto ettiği bildirildi. Correio da Manha'dan gelen soruları yanıtlamadığı söylenen Ronaldo'nun, gazeteye karşı geçmişte açtığı davalar olduğu da hatırlatıldı.

İŞTE O ANLAR

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Cristiana Ronaldo, Avrupa Şampiyonası tarihine geçti

Spor Haberleri