Robin Van Persie Premier Lig'e dönmek istiyor

İngiltere'de yayın yapan The Sun gazetesi, Fenerbahçe'de forma giyen ancak bu sezon takımda kalıp kalmayacağı netlik kazanmayan Robin van Persie'nin İngiltere Premier Lig'e geri dönme ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği ancak geçen sezon beklentilere tam olarak karşılık veremeyen Robin van Persie'nin İngiltere Premier Lig'e dönebileceği öne sürüldü.

The Sun gazetesinin haberine göre, Manchester United ve Arsenal'in eski golcüsü, Fenerbahçe'de henüz bir sezon geçirmesine rağmen İngiltere'ye dönmek istiyor.

Temsilcileri, ailesi de Londra'ya dönmek isteyen Robin van Persie'yi, Michy Batshuayi'yi Chelsea'ye kaptıran West Ham United ve Crystal Palace'a önerdi.

Robin van Persie, 2012-2015 yılları arasında Manchester United'da forma giymişti / FOTO: Sosyal Medya

Haberde, Hollandalı yıldızın geçen yaz Fenerbahçe'ye 4 milyon pounda gittiği yazılırken, aynı civardaki bir paraya yeniden İngiltere'de oynayabileceği vurgulandı.

The Sun ayrıca ocak ayında Chelsea'nin Robin van Persie'yi düşündüğü ancak daha sonra Brezilya'lı Alexandre Pato'da karar kıldığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Stoke City Fenerbahçeli Nani ile ilgilendiğini resmen açıkladı
Fenerbahçe hazırlık maçında İran takımına farklı yenildi
Ömer Onan'dan Vesely ve Udoh açıklaması

Spor Haberleri