Robert Lewandowski'nin yükselen performansının sebebi eşi

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in yıldızı Robert Lewandowski'nin son günlerdeki yükselişinin arkasında eşi Anna Stachurska'nın olduğu öğrenildi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden bayern münih’te forma giyen Robert Lewandowski’nin son günlerdeki yükselen formunun eşi Anna Stachurska’dan kaynaklandığı ifade edildi.

Sadece 3 maçta 10 gol atan ve en son şampiyonlar ligi’nde hat-trick yapan Polonyalı yıldız, futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmayı da başardı. Lewandowski’nin Şampiyonlar Ligi’nde hat-trick yapmasının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan eşi Stachurska, “Partileriniz artık sıkıcı hale geliyor. Bu çok açık bir şaka olmalı” ifadelerini kullanarak eşinin performansına ironik bir yorumda bulundu.

Yıldız futbolcu bir röportajında eşinin sürekli organik yemekler yaptığını söylemiş ve “Bazı günler ne yemek yaptığını bile bilmiyorum. O her şeyi düşünüyor. Beni harika yemekleriyle mutlu edebiliyor” şeklinde konuşmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bayern Münih, Dinamo Zagreb'İ 5-0 mağlup etti (Lewandowski golleri izle)
Futbol dünyası Robert Lewandowski'nin attığı 5 golü konuşuyor

Spor Haberleri