Rıdvan Dilmen: Şu 1 ay midem bulandı

Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, EURO 2016'da futbol kalitesinin çok kötü olduğunu savundu.

Dünya futbolunun çok farklı bir yere doğru gittiğini belirten Dilmen NTV Spor'da yaptığı yorumda "Şu 1 ay midem bulandı. Kötü bir turnuvaydı. Göz zevki olarak kötü bir turnuvaydı. Hoşuma gitmedi bu turnuva. Bir direk kırmızı ve iki tane sarıdan atılan oyuncu var. Hakemler de oyuncuları sahada tuttular. Maç izlerken aynı anda telefonla konuşabildim, bir şey okuyabildim" dedi.

'ALMANYA BİTİRİCİ OLSA ŞAMPİYON OLURDU'

Dilmen şöyle devam etti: "Güney Amerika'daki turnuvayı da izledik, 4 tane oyuncudan bahsediyoruz. Ronaldo, Messi, Neymar, Iniesta. Onları izlerken keyif alıyorsunuz. Rakip ne kadar rakip sert olursa olsun zevk veriyorlar. İspanya'nın forveti Barcelona'nın forveti olsa şampiyon olurlardı. Almanya'nın bitiricisi olsaydı şampiyon olabilirdi. İspanya, Almanya, İtalya olmadı mı keyif alamıyorum. Maçtan sonra istifra eden Pepe'yi gördük. Fransa'yı eleştirmek kolay değil ama Fransa'da Didier Deschamps'ın takıma katkı sağlamadığını düşünüyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Eski futbolcu Rıdvan Dilmen'den flaş Boğaziçi Köprüsü önerisi
Almanya Milli Takımı'nda Löw'ün kaderi belli oldu

Spor Haberleri