Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'den ayrılacak futbolcuları açıkladı

Fenerbahçe'nin Karabükspor'u 5-0 yendiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, devre arasında sarı lacivertlilerden ayrılacak futbolcuyu açıkladı.

Fenerbahçe'nin efsane ismi ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen sarı lacivertlilerin Karabükspor galibiyetini yorumladı. İşte Rıdvan Dilmen'in takımın genel durumu ve ayrılacak isimlerle ilgili yaptığı açıklamalar;

"Şampiyonluk için yüzde verecek olursak; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a göre Başakşehir'in şansı daha az. Başakşehir 25. haftayı falan görür. 18 maçtır yenilmiyorlarmış. Ayağa kalkıp, saygı duymak lazım"

"İstatistiğe bakacak olursak, Van Persie'nin gol ortalaması çok yüksek. Biraz daha mutlu yüzünü görebiliyoruz Van Persie'nin. Van Persie fizik olarak %100 hazır değil, ama her gün üzerine koyuyor. "

"Devre arasında Aatif Chahechouhe gitmek isteyecektir. Bugün mutludur ama genel anlamda mutlu değildir. Oynamak isteyecektir. Van der Wiel ile ilgili de görüntü şu: Kulüp bulup gidecektir devre arasında."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Çakar'dan Aydınus'a sert tepki
Mehmet Topal'dan penaltı açıklaması
Fenerbahçe Kardemir Karabükspor'u 5-0 yendi

Spor Haberleri