PTT 1. Lig'de Altınordu ile Kayseri Erciyesspor maçında adeta gol yağmuru yaşandı

PTT 1. Lig'de 31. hafta müsabakasında Altınordu ile Kayseri Erciyesspor karşılaştı. Ev sahibi play-off ümitlerini sürdürürken Kayseri temsilcisinin ise kümede kalma ihtimali azaldı.

PTT 1. Lig'de 31. hafta mücadelesinde Altınordu ile Kayseri Erciyesspor kozlarını paylaştı. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Altınordu 4-2 kazandı.

Iyayi Atiemwen'in ilk dakikada attığı golle öne geçen Erciyesspor'a 3. dakikada Arif Morkaya cevap verdi. Ataklarını sıklaştıran Altınordu, 16. dakikada Cengiz Ünder ile skor üstünlüğünü alırken, 28'de Göksu Türkdoğan farkı 2'ye çıkardı ve skoru 3-1'e taşıdı.

İkinci devrede Eldin Adilovic'in 64. dakikasındaki golüyle ümitlenen Erciyesspor, 75'te Göksu Türkdoğan'ın yeniden sahne almasıyla umutlarını yitirdi.

SporX'in haberine göre; alınan bu sonucun ardından Altınordu, yenilmezlik serisini 4 maça çıkararak 41 puana yükseldi ve play-off inadını sürdürdü. Kayseri Erciyesspor ise 26 puanla 17. sırada kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Altınordu deplasmanda Ş.Urfaspor ile karşılaşacak. Kayseri Erciyesspor sahasında Adana Demir'i ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan Kayseri Erciyesspor Spor Toto 2. Lig'e düştü
Altınordu-Kayseri Erciyesspor maçı görülmemiş açılışa sahne oldu

Spor Haberleri