Porto Başkanı, Vitor Pereira için harekete geçti

Şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'nin tekinik direktörü Vitor Pereira'nın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fransız basınına göre Porto, Portekizli hocaya resmi teklifini yaptı.

Porto'nun Fenerbahçe'den gönderilmesi beklenen Pereira'ya teklif yaptığı ortaya çıktı.

Ligde şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Lacivertlilerde Başkan Aziz Yıldırım daha önceleri yaptığı açıklamalarda başarı kriterinin sadece şampiyonluk olduğunu ve aksi bir durumda Pereira'nın gönderilebileceğini ima etmişti.

PORTO'DAN TEKLİF ALDI

Son 1-2 haftadır Vitor Pereira'nın ismi yabancı basında Porto ile anılıyor. Fransız basınında çıkan habere göre Porto'nun Başkanı Pinto da Costa, Pereira'ya teklifini yaptı ve Portekizli hocanın kupa finalinin ardından cevap vereceği belirtildi.

Ayrıca haberde belirtilne bir diğer önemli detay ise sezon sonunda Mircea Lucescu ile yollarını ayıracak olan Shakhtar Donetsk'te Vitor Pereira ile ilgileniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Karagümrüklü genç futbolcu Braga'nın takibinde
Bruno Alves'in kadro dışı bırakılma sebebi bir hayli vahim
Fenerbahçe'de Volkan Demirel Türkiye Kupası finalini kaçırıyor

Spor Haberleri